Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης

Ενημερωτικά φυλλάδια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
14 Δεκεμβρίου 2020
Συμβουλές ψυχικής υγείας σε γονείς και μαθητές σε περίοδο πανδημίας
21 Ιανουαρίου 2021
Προβολή όλων

Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 23/12/2020 θα πραγματοποιηθούν οι τρεις πρώτες ώρες του ωρολογίου προγράμματος και μετά οι μαθητές, οι γονείς και οι καθηγητές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης που διοργανώνει η Περιφεριακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας από τις 11:00 π.μ έως τις 13:00 μ.μ.

Ακολουθεί του Δελτίο Τύπου της Περιφεριακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας

Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης

Κάθε χρόνο, στις 23/12 οι μαθητές γιόρταζαν τα Χριστούγεννα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο μέσα στις σχολικές μονάδες. Τα παιδιά γίνονταν ηθοποιοί, χορωδοί και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους, μέσα σε ήχους από κάλαντα και τραγούδια.

Φέτος, για πρώτη φορά, την ημέρα αυτή τα σχολεία δεν θα έχουν μαθητές, επιδίωξή μας όμως είναι να τα διατηρήσουμε ανοιχτά με τις ίδιες φωνές, τα ίδια τραγούδια, τα κάλαντα, τις  χριστουγεννιάτικες νότες.

Για το λόγο αυτό διοργανώνουμε την πρώτη Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή «Γιορτή Αγάπης» και σας καλούμε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς να την γιορτάσουμε με το δικό μας μοναδικό τρόπο

Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 11:00 π.μ.-15:00 μ.μ.

Θα παρακολουθήσουμε βίντεο σχολείων με κάλαντα, θεατρικά έργα, χριστουγεννιάτικα έθιμα και τραγούδια, παραμύθια και σταυρόλεξα, που ετοίμασαν μικροί και μεγάλοι μαθητές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Θα συνδεθούμε ζωντανά με Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Διαπολιτισμικά Σχολεία, Ειδικά Σχολεία, Πρότυπα και Πειραματικά, με Παιδιατρικές κλινικές, για να ανταλλάξουμε ευχές, να μοιραστούμε όμορφες στιγμές, να τραγουδήσουμε μαζί, να ενώσουμε τις φωνές μας, να ζεστάνουμε τις καρδιές μας, να είμαστε όλοι μαζί!

Παράλληλα θα παρουσιάζονται κάλαντα, τραγούδια, έθιμα από όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας στη διεύθυνση: www.kmaked.gr

Σας περιμένουμε όλους!!!

Εδώ θα βρείτε το Πρόγραμμα γιορτής