Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης
17 Μαρτίου 2017
ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ : ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
30 Μαρτίου 2017
Προβολή όλων

Χρήσιμο Λογισμικό

Δημιουργός Διαγραμμάτων Ροής

Όσοι δεν  διαθέτουν το Δημιουργός Διαγραμμάτων Ροής μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από τον ιστότοπο :  http://www.ecedu.upatras.gr/flowchart

MOVIE MAKER

Μπορείτε να μεταβείτε στη διεύθυνση http://videopixstore.com/movie-maker-free-video-editor  και κατεβάστε το Movie Maker η εναλλακτικά ανάλογα με το σύστημα Windows που διαθέτετε:

  • για Windows 7 και 8

Κατεβάστε και αποσυμπιέστε το αρχείο wlsetup-web(1).zip  (Δεξί Κλικ Αποσυμπίεση Αρχείων) wlsetup-web (1). Από το φάκελο που θα δημιουργηθεί στον υπολογιστή σας βρείτε και εκτελέστε το εκτελέσιμο αρχείο wlsetup-web(1).exe  ώστε να ξεκινήσει η εγκατάσταση των Συλλογή φωτογραφιών του Windows Live και Movie Maker 2011 . Ίσως να σας ζητηθεί η δημιουργία e-mail  λογαριασμού στο Live Messenger, απλά δημιουργήστε έναν(χωρίς να ξεχάσετε τα στοιχεία σας) για να συνεχίσετε την εγκατάσταση .

  • για  Windows XP

Κατεβάστε και αποσυμπιέστε το αρχείο Movie-Maker.zip  (Δεξί Κλικ Αποσυμπίεση Αρχείων) Movie Maker. Από το φάκελο που θα δημιουργηθεί στον υπολογιστή σας βρείτε και εκτελέστε το εκτελέσιμο αρχείο moviemk.exe  ώστε να ανοίξει το Movie Maker.

  • για Windows 10

Εναλλακτικά  αν ο υπολογιστής σας διαθέτει Windows 10 μεταβείτε στον ιστότοπο : https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/movie-maker-free-video-editor/9nblggh4wwjr

You TUBE Downloader

Κατεβάστε και αποσυμπιέστε το αρχείο FreeYTD_Setup.zip  (Δεξί Κλικ Αποσυμπίεση Αρχείων) FreeYTD_Setup. Από τη συντόμευση που θα δημιουργηθεί στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας βρείτε ανοίξτε το You TUBE Downloader  ώστε να κατεβάζετε βίντεο του UTUBE αλλά και να μετατρέπετε αρχείο βίντεο σε άλλες μορφές.

Open Office

Σε περίπτωση που ο υπολογιστή σας δεν διαθέτει το πακέτο Microsoft Office μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παρόμοιο λογισμικό ελεύθερου κώδικα όπως είναι το Open Office.

Mεταβείτε στον ιστότοπο :http://www.openoffice.org/el/   στη ενότητα Γρήγορη Λήψη κατεβάστε και εκτελέστε το αρχείο ανάλογα με το Λειτουργικό Σύστημα που διαθέτετε   ( Ελέγξτε το φάκελο σας Λήψεις ή Downloads) Αpache_OpenOffice_4.1.3_Win_x86_install_el.exe . Από τη συντόμευση που θα δημιουργηθεί στην επιφάνεια εργασίας ή τα προγράμματα του υπολογιστή σας βρείτε και ανοίξτε το Open Office για να δημιουργήσετε έγγραφα, παρουσιάσεις και να επεξεργαστείτε δεδομένα.