Προκήρυξη μονοήμερης εκδρομής
17 Μαρτίου 2015
Συμμετοχή σε συνάντηση στο Ικόνιο Τουρκίας στα πλαίσια του προγράμματος Εrasmus+
19 Μαρτίου 2015
Προβολή όλων

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για μετακίνηση και διαμονή στην Λάρισα

Προκήρυξη εκδρομής στην Λάρισα

Σας κάνουμε γνωστό ότι το σχολείο μας προγραμματίζει διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στη Λάρισα και στη Μονή Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Κισάβου, στις 24 -25 Απριλίου, στα πλαίσια υλοποίησης περιβαλλοντικού προγράμματος. Παρακαλούμε να μας υποβάλλετε προσφορά για την μετακίνηση και την παραμονή μας στη Λάρισα και τη Μονή Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Κισάβου, λαμβάνοντας υπόψη:

Αναχώρηση με προορισμό τη Λάρισα , στις 7.45 π.μ. στις 24 Απριλίου από το σχολείο μας και Επιστροφή στο Κιλκίς στις 8 μ.μ. στις 25 Απριλίου.
Στην εκδρομή θα συμμετάσχουν 40 μαθητές και 3καθηγητές.
Το διατιθέμενο λεωφορείο θα πρέπει να είναι σύγχρονο και ασφαλές στη διάθεση του σχολείου, ελεύθερο από πλευράς ωραρίου.
Μία διανυκτέρευση στη Λάρισα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό.
Μετακινήσεις στη διάρκεια της εκδρομής σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.
Στην τιμή να περιλαμβάνεται η ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση (ασφάλεια ζωής, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κτλ.) η οποία καλύπτει τους συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα πρακτορεία ταξιδιών να υποβάλλουν στο σχολείο κλειστή προσφορά μέχρι την Πέμπτη 26/03/2015 και ώρα 11 π.μ. Μαζί με την προσφορά θα κατατεθεί και υπεύθυνη δήλωση ότι το πρακτορείο διαθέτει σε ισχύ το ειδικό σήμα λειτουργίας